Utmaningen 2013

Förra helgen fotograferade jag Utmaningen, en kortare multisporttävling arrangerad av Karlstad Multisport. Bilderna är sedan tidigare publicerade på facebook, har ni inte sett dem så finns de längst ned i inlägget.

Start och mål för årets utmaningen var inre hamn i Karlstad, mitt emot kaffeskrapan. Detta gav helt fantastiska möjligheter att sätta tävlingen  i sitt sammanhang, alltså att använda bakgrunder som verkligen visade att tävlingen gick i Karlstad centrum. CCC, kaffeskrapan, vattendragen etc.

Målportalen med kaffeskrapan i bakgrunden

Vy från södra bron mellan herrhagen och lamberget

Sen kom vi till det där med stenbron, fick inte till någon bra vinkel riktigt. Deltagarna kom mitt i älven och det var svårt att få med hela bron. Egentligen skulle man nog haft en båt alternativt riktigt lång brännvidd och fotat från CCC’s brygga.

Stenbron

CCC, som heter något annat numera?

CCC med älven och dykdalber

Kanalen med slussar, deltagarna fick dock lyfta runt

Kaffeskrapan bakom startfältet

Karlstads högsta byggnad på udden ut mot yttre hamn

Små kanoter men en stor kran

Bron över till Hammarö

En riktigt kul dag! Synd att det är så kul att fota så man väljer bort att själv delta i tävlingen. I år var jag iförsig rätt glad att slippa…

"Vassträsk"

Repmoment

Får se om man ställer sig på startlinjen nästa år eller om det blir fotografering igen.

no images were found

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *