Multisporttävlande med vinst istället för sportfotande

Nu när det varit lite mindre sportfotande och mer porträtt får man hålla sig sysselsatt med att köra några race själv istället. =) För någon vecka sedan ställde jag och Xara upp i Örebroloppet som tidigare hette KFUM Multisport Sprint. För två år sedan var det mitt första multisportlopp och fick mig att inse hur kul det är med multisportande. För Xara var årets lopp hennes andra i multisportkarriären.

Var riktigt kul att vi lyckades komma in först över mållinjen av 24 startande lag. Xara var superstark på cyklingen samtidigt som löpningen, paddlingen och framför allt orienteringen gick riktigt bra. Stort tack till Olof och Tobias i Team Outdoorexperten som lånade ut sin Acronkanot, den gick som en raket! Rekommenderar verkligen http://www.orebroloppet.se/ för den som vill prova multisport första gången. Relativt kort och jämförbart med andra motionslopp men ändå tillräckligt för att man skall få prova sporten på riktigt.

Var ett stort gäng fotografer utefter banan med lyxig utrustning men tyvärr har jag inte hittat några bilder, vore kul att få bilder på sig själv. =)

Någon som lyckades fånga oss på bild var min sambo Emma som tog bilden nedan när jag och Xara skulle ta sista kontrollen strax innan mållinjen. Som tur är hade vi en rejäl marginal innan vi gick ut på sista orienteringssträckan och kunde ta det rätt lugnt och inte orientera bort oss.

Sport-00001

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *