“Din fotograf på äventyret”

Alla häftiga företag har ju någon form av valspråk. “Försprång genom teknik” som en tysk biltillverkare, Vilja-Mod-Uthållighet som FJS eller “bevarar dina minnen” som en lokal fotograf.

När jag skulle trycka upp kläder första gången behövdes något mer än “mjonssonfoto” för att fylla upp utrymmet på plagget. Hur skulle man kunna sammanfatta verksamheten som innefattar fotande av multisport, konditionsidrott i allmänhet, outdoor men även annat som vigslar, dop eller barnporträtt. Emma kläckte iden att allt ovanstående är ett äventyr och sammanfattade det under “Din fotograf på äventyret” vilket passade perfekt.

Det är inte ofta som man får chansen att fotografera både äventyret med en vigsel samtidigt som man gör en äventyrlig toppbestigning till över 2000 meter. Hade möjlighet för någon vecka sedan då Jacob och Helen gifte sig på en fjälltopp. Otroligt rolig fotografering! Instagram-00004Fler bilder finns under portfoliomenyn högst upp på sidan alternativt på länken nedan.

PortfolioVigsel-000010

http://mjonssonfoto.se/?flagallery=helen-och-jacob

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *