Cykeltävling i Bengtsfors

Efter påtryckningar från flera håll är bilderna från Dalslands XC äntligen utlagda.

http://mjonssonfoto.se/?page_id=6&album=21&gallery=22

dalslandsxc00112

Då det blev fortsatt cykelförbud vid läkarbesöket så fick det bli att stå vid sidan av tävlingen med kameran i högsta hugg. Ur ett fotoperspektiv blev det en riktig misärdag. Växlande molnighet deluxe med en blandning av tunga regnmoln och strålande solsken. Sen slänger vi in lite regnskurar och stora navigationsproblem och därmed att hinna fram i tid till korsningar. Dessutom hade jag med min fyrbenta terrorist som mycket heller ville jaga pinnar och cyklistar än att ligga still vid mina fötter. =)

Men men, fick med mig lite bilder på laget iallafall och en riktigt trevlig dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *