Bilder från SM i cykelcross

För ett bra tag sen, närmare bestämt 3/11, landade ett gäng RAW bilder i datorn. Först nu har de hittat ut i JPG form =) Jobbigt att det är så mkt roligare att fota än att framkalla dem.

När SM går så nära hemmaplan är det ju självklart att man åker dit och hejjar. Speciellt när klubbkamraten Jonas skulle vara med och köra om SM titeln i H30. Synd att publiken lyste med sin frånvaro, man borde kunnat få dit betydligt mer folk med lite marknadsföring för cykelcross är faktiskt riktigt kul. Även för den de som inte är cykeltokiga och kan sitta och njuta av en 6 timmar lång linjeetapp från tour de france. Detta är något helt annat, det händer grejer hela tiden!

Tycker jag lyckades riktigt bra med fotona frammåt slutet när elitklassen körde(bild 67 och frammåt) och det dessutom började skymma. Riktigt kassa förhållanden och ISO låg hela tiden uppåt 3-5 tusen. Gäller att inte fega och underexponera för då kommer bruset som ett brev på posten med en gammal 7D. Man skulle vågat plocka fram blixten tidigare.

Damvinnare Åsa som var helt överlägsen.cxsmsunne00069

Jonas fanclub hade cyklat ända från Karlstad för att hejacxsmsunne00050

Resten av bilderna i albumet nedan.

no images were found

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *