Privatkurser

Varför inte dra ihop kompisgänget och gå en fotokurs tillsammans? Ni bestämmer själva vad som skall ingå och hur länge kursen skall pågå. Kanske vill ni gå en nybörjarkurs, kanske har ni gått en nybörjarkurs men vill jobba vidare mot något speciellt.

Skicka ett mail med era önskemål så tar jag fram ett prisförslag och så får vi komma överens om en kurs som passar. Sen länken nedan för info om vad en nybörjarkurs kan innehålla.
http://mjonssonfoto.se/?p=989

Pris
500 SEK/h inkl moms. Milersättning på 30SEK/mil tillkommer. Beställaren tillhandahåller lokal om inte annat överenskommits, kostnad tillkommer annars för detta. Min lokal finns i centrala Karlstad nära lokaltrafik, parkering och enklare servering finns vilket kan vara bra vid en längre kurs. Om kursen skall hållas utanför Karlstad kommun tillkommer kostnad för restid på 250 SEK/h inkl. moms.

Mina specialområden är allt där motivet rör sig, det kan vara sport, hundar, barn m.m. Motiv där man inte kan förklara hur man vill att de skall agera utan där man måste förbereda ljussättning och komposition på de fantastiska ögonblick som bara händer.

Kursexempel

Kurs Sportfotografering
Vill du kunna ta bättre bilder av din familj som idrottar? Barnen som spelar fotboll, partners som springer, oavsett motiv är det ofta snabba förlopp och speciella saker att tänka på.

Vi träffas på en idrottsaktivitet där du vill förbättra ditt fotograferande. Först en enklare teoretisk genomgång beroende på vad man skall tänka på i just din idrott samt hur man skall ställa in kameran. Sen fotograferar vi och löser de problem vi ställs inför tillsammans.
Prisexempel: 1,5 h teoretisk genomgång följt av 1,5h praktiska övningar.

Nybörjarkurs
Har ni svårt att avsätta tiden som krävs för en kvällskurs eller är ni ett större kompisgäng eller företag som vill gå kursen tillsammans. Nybörjarkurs innehållande allt om slutartid, bländare, brännvidd, ljusets betydelse och mycket mer. Uppskattningsvis krävs 10-12h. Denna kan delas upp som en kurs över flera kvällar eller varför inte en heldag en helg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *