Pris efterbeställningar

Digitala bilder
Önskar ni ha bilder som publicerats fritt för privat bruk i full storlek för att kunna göra egna förstoringar? (Exempel bilder här på hemsidan, facebook, instagram etc) Har ni tidigare fått bilder levererade till er men lyckats tappa bort bildfilerna och önskar ha alla levererade på nytt? Inga problem! Vi löser det med en administrativ avgift av 100SEK. Leverans via dropbox alternativt via valfritt media men då tillkommer eventuellt en avgift för detta.

Digitala bilder för publicering/kommersiellt bruk
Har ni hittat några av mina bilder och önskar publicera dem eller på annat sätt använda dem i kommersiell användning. Skicka ett mail och beskriv omfattningen samt vilken bild det gäller så återkommer jag med prisuppgift.

Digitala bilder för publicering/kommersiellt bruk
Digital i all ära men ibland känns ändå en pappersbild rätt. Eftersom det finns alla möjliga storleksvarianter på papperskopior, canvas etc. är det lättast att helt enkelt skicka ett mail med den bild ni vill beställa en kopia av så återkommer jag med prisuppgift.

Bilderna beställs från ett professionellt fotolabb i Sverige och har samma hållbarhet som traditionellt framkallade bilder från film, alltså betydligt bättre än bilder utskrivna på skrivaren hemma. När det gäller Canvas har jag flera leverantörer, vissa lokala i Värmland, alla i Sverige.

Minsta beställning är 100 SEK, exkl. fraktkostnad vilket räcker för en bild upp till ca 50 cm på långsidan.

Papperskopior (Frakt oftast mellan 44-89 SEK beroende på storlek)
 
Storlek
SEK
10*15
8
30*45
50
50*75
190
70*100
300

 

Canvas (Frakt oftast mellan 89-250 SEK beroende på storlek)
Storlek SEK
20*30 400
30*100 1000
70*100 1400